پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز جمعه ، 1403/09/02

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد از برگزاری کارگاه یک روزه آموزش اصلاح سبک زندگی با محوریت اهمیت مزاج در زندگی، سلامت جامعه و محیط پیرامون در یاسوج خبر داد.



معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد از برگزاری کارگاه یک روزه آموزش اصلاح سبک زندگی با محوریت اهمیت مزاج در زندگی، سلامت جامعه و محیط پیرامون، در سالن معاونت غذا و دارو خبر داد.


به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان، دکتر امام بخش قائدی با اشاره به اهمیت پیش آگاهی در مورد دارو ها و همچنین بیماری های مرتبط با مزاج، گفت: با عنایت به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص احیا و اصلاح سبک زندگی ایرانی_ اسلامی، این معاونت خود را موظف به آگاهی بخشی و معرفی این رویه به جامعه می داند.


وی ادامه داد: با توجه به شناخت فرهنگی و بومی استان، سعی شد با لحاظ کردن این اطلاعات به معرفی و بررسی الگوهای غذایی و دارویی مردم استان پرداخته شود.


معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان، اذعان داشت: نمی توان باورهای فرهنگی جامعه را نادیده گرفت و باید به اعتقاد، اعتماد و استقبال مردم از طب سنتی، داروهای گیاهی و فرآورده های طبیعی معترف بود .


وی اضافه کرد: ما با در نظر گرفتن این مهم تلاش نمودیم اطلاعات علمی را به صنف عطاری ها منتقل و بدین واسطه شناخت جامع تری در این طیف و نهایتا هم استانی ها ایجاد کنیم.


دکتر قائدی در پایان به دستاوردهای این کارگاه اشاره کرد و گفت: در این کارگاه محوریت موضوع به سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری، سازمان بهداشت جهانی، سند توسعه ششم، مزاج شناسی و امور طبیعیه اختصاص یافت.


به گزارش وب دا؛ این کارگاه با حضور رئیس اداره فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی، کارشناسان این معاونت، اعضا هیات علمی و اعضاء صنف عطار استان در سالن رازی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان برگزار شد.5-142